محتوا

  • بیشتر بخوانید تا بیشتر بدانید

    چطوری خیارشور خونگی درست کنم؟

    چطوری خیارشور خونگی درست کنم؟ آب که جوش آمد، بهش نمک‌ و سرکه رو اضافه می‌کنیم. نمک‌که حل شد زیر گاز رو خاموش می‌کنیم‌و اجازه میدیم‌آب نمک‌ خنک‌بشه. از شیشه تمیز و خشک‌استفاده می‌کنیم. از سبزیجات و نخود در کف شیشه ریخته و روش خیارها رو به صورت ردیفی و نزدیک‌به هم‌می‌چینیم. روی خیارها سبزیجات و سیر می‌ریزیم و یک‌ردیف دیگه خیار و روی خیارها نخود سیر و سبزیجات. آب نمک‌خنک شده رو توی شیشه و تا لب کاملا پر می‌کنیم. در فلزی رو بسته و شیشه رو برعکس می‌گذاریم تا هوای اضافه خارج بشه شیشه رو صاف کرده بعد از چند ساعت و سه هفته بعد آمادست. نکات مهم: خیارها و سبزیجات و نخود و شیشه باید کاملا خشک و تمیز باشند.

    بیشتر بخوانید »
  • کانون خرد ماندگار ایران

    برنج هندی چیست؟ همه چیز درباره برنج هندی

    برنج هندی چیست ؟ همه چیز درباره برنج هندی یکی از مهمان های دائمی سفره بسیاری از مردم ایران است. برنج محصول کشاورزی و از دسته غلات خشکبار است که به عنوان یکی از غذاهای مشترک تمامی مردم آسیا به شمار می رود، و گونه های مختلفی از این محصول در سرتاسر قاره کهن آسیا تولید می شود. برنج هندی این سم را که سفره بسیاری از مردم ایران است را بیشتر بشناسید برنج محصولی است که می توان از آن غذاهای متنوعی را تهیه کرد، و در ضمن سرشار از خواص متعدد است. همین مساله باعث شده که میزان مصرف این محصول در سرتاسر دنیا روز به روز افزایش یابد. این محصول در ایران نیز ماده غذایی مهمی می باشد و به عنوان یکی از قوت ها یا مواد غذایی مهم ایرانی ها به شمار می رود. بر طبق آمار موجود سالانه حدود ۳ هزار تن برنج در ایران مصرف می شود که قسمتی از این میزان مصرفی، در داخل کشور تولید می شود، و میزان قابل توجهی دیگر توسط واردات از کشورهای مختلف تامین می شود. برنج هندی و به طور کلی برنج محصولی است که بازار مشتاق و مشتری پسندی در ایران دارد. در حال حاضر ایران …

    بیشتر بخوانید »
  • کانون خرد ماندگار ایران

    آداب غذا خوردن

    آداب غذا خوردن ▫️اول دست و دهن و بینی پاک کند آنگاه بکنار خان حاظر آیدو چون بر مائده بنشیند بطعام خوردن مبادرت نکند مگر که میزبان بود و دست و جامه آلوده نگرداند و بزیاده از سه انگشت نخورد و دهان فراخ باز نکند و لقمه بزرگ برنگیرد و زود فرو نبرد و بسیار در دهان نگاه ندارد و انگشت نلیسد و بالوان طعام نظر نکند و طعام نبوید و نگزیند و اگر بهترین طعام اندک باشد بر آن ولوع ننماید و آن را بر دیگران ایثار کند و دسومت بر انگشت نگذارد و نان و نمک تر نکند، ▫️و در کسیکه با او مواکله کند ننگرد و در لقمه او نظر نکند و از پیش خود خورد و آنچه بدهان برد مانند استخوان و غیر آن بر نان و سفره ننهد و اگر در لقمه استخوانی یا مویی بود چنان از دهان بیفکند که غیری وقوف نیابد. ▫️و آنچه از دیگری متنفر یابد ارتکاب نکند و در پیش خود چنان دارد که اگر کسی خواهد که بقیه طعام او تناول کند از آن متنفر نشود و چیزی از دهان و لقمه در کاسه و سفره و نان نیفکند. ▫️و پیش از دیگران بمدتی دست باز نگیرد بل اگر …

    بیشتر بخوانید »
  • کانون خرد ماندگار ایران

    خوراکی هایی که هر چقدر از آن ها بخورید چاق نمی شوید

    خوراکی هایی که هر چقدر از آن ها بخورید چاق نمی شوید _پاپ کورن اگر پاپ کورن را بدون کره و شکر (مثلاً با کمی نمک) درست کنید، می توانید با خیال راحت آن را بخورید. یک پیمانه از پاپکورنی که به این شکل درست شده باشد فقط ۳۱ کیلوکالری دارد. _کرفس ۹۵ درصد ساقه های کرفس از آب تشکیل شده و به کاهش وزن اضافه و سم زدایی بدن کمک می کند. _بادمجان یک پیمانه بادمجان کبابی یا پخته بدون روغن ۲۴ کیلوکالری دارد _پرتقال، گریپ فروت و نارنگی،خیار _هندوانه و طالبی،سیب هر قاچ از این میوه ها بین ۶۰ تا ۷۰ کیلوکالری دارد _لبو لبو منبع مواد مغذی ای مثل منگنز است. این ماده غذایی به چربی سوزی کمک می کند، ماهیچه ها را به حرکت درمی آورد و قند خون را تنظیم می کند. یک پیمانه لبو فقط ۴۰ کیلوکالری دارد. _تخم مرغ شما هر وقتی از روز که دلتان بخواهد، حتی شب ها می توانید تخم مرغ بخورید _آناناس بروملائین موجود در آناناس باعث از بین رفتن چربی های بدن می شود _کاهو کاهو سرشار از فولیک اسید است هر برگ کاهو فقط ۳ کیلوکالری دارد. _میوه های توت مانند: توت فرنگی، زغال اخته و انگور …

    بیشتر بخوانید »
  • کانون خرد ماندگار ایران

    آیا شناخت شروط کلمهٔ توحید واجب است؟

    آیا شناخت شروط کلمهٔ توحید واجب است؟ ✉️ سوال: آیا برای مسلمان واجب است که شروط لا اله الا الله را بداند؟ و آیا کسی که این شروط را نمی‌داند کافر است؟ 📝 پاسخ: الحمدلله آن‌چه در شریعت اسلام معلوم و مقرر است این است که کلمهٔ توحید در آخرت به صاحب خود نفع می‌رساند و اگر معنایش را بداند و بر اساس آن عمل کند، او از اهل بهشت خواهد شد و از دوزخ نجات خواهد یافت. شیخ سلیمان بن عبدالله بن محمد بن عبدالوهاب ـ رحمه الله ـ می‌گوید: «از عُباده بن صامت روایت است که رسول الله ـ صلی الله علیه وسلم ـ فرمودند: «آن‌که شهادت دهد که معبودی به حق جز الله نیست که یگانه و بی‌شریک است و این‌که محمد بنده و پیامبر اوست و این‌که عیسی بندهٔ الله و پیامبر اوست و کلمهٔ اوست که بر مریم القا کرد و روحی است از او، و این‌که بهشت حق است و دوزخ حق است، الله او را با هر عملی که باشد وارد بهشت خواهد کرد…» این سخن ایشان که «هر کس شهادت دهد که معبودی [به حق] جز الله نیست» یعنی هر کس این سخن را از با شناخت معنایش و عمل به مقتضایش …

    بیشتر بخوانید »
  • کانون خرد ماندگار ایران

    چند نکته غذایی برای زندگی راحتتر از زبان کانون خرد ماندگار

    چند نکته غذایی برای زندگی راحتتر از زبان کانون خرد ماندگار | نکته های کانونی در یک نگاه 💠 به کودکان شکلات ندهید ! با دادن شکلات به آنها لطف نمی‌کنید 👈بیماری قلبی 👈افسردگی 👈کوتاهی قد 👈لکنت زبان 👈بی اشتهایی از عوارض جبران ناپذیر مصرف شکلات است 💠 برای تصفیه خون از چربی و کلسترول ، هر روز یک قاشق رب انار بخورید ! 🔺 رب انار سبب کاهش وزن شما نیز می‌شود ! 💠 با گوشت چی بخوریم؟ آب لیمو تازه، سبزی، سماق و گوجه ⛔️با گوشت چی نخوریم؟ سس، دوغ، ماست، نوشابه، دلستر و ترشی 💠 دلیل گرسنگی های مکرر : 👈 بدنتان کم آب شده 👈 خوب نخوابیده اید 👈 دچار استرس هستید 👈 غذای خود را با سرعت می خورید 👈 معده خود را با کربوهیدراتهای نشاسته ای پر کرده اید. 💠 یک لیوان آب هویج بیش از ۸ برابر نیاز روزانه‏ افراد به ویتامین a را تامین می‏کند. ✅ویتامین a برای رشد اندام‏ها و استخوان‏ها لازم است و برای حفظ قدرت بینایی مهم است. 💠 غذای مفید برای کبد👇 پوره کدو حلوایی و هویج، کدو حلوایی و هویج را بخار پز نموده و سپس رنده می‌‌‎کنیم، لیمو ترش تازه و عسل را به آن اضافه …

    بیشتر بخوانید »
  • کانون خرد ماندگار ایران

    اجزای تخم شربتی

    تخم شربتی منبع فوق العاده‌ی کلسیم است به طوری که ۵ تا ۶ برابر بیشتر از شیر کلسیم دارد. اگر موز را به عنوان منبع پتاسیم می‌شناسید باید بدانید که این دانه‌های ریز دو برابر بیشتر از موز پتاسیم و ۳ برابر بیشتر از اسفناج آهن دارند. از نظر آنتی‌اکسیدانی نیز قوی‌تر از میوه‌ای مانند بلوبری هستند. تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ می‌باشد. در واقع حدود ۲۰ درصد وزن دانه‌های به این کوچکی حاوی این اسیدهای چرب است که از این نظر شباهت زیادی با تخم کتان دارد. حتماً می‌دانید که تخم کتان نیز یکی از منابع غنی اسیدهای چرب امگا ۳۳ می‌باشد. اگر می‌خواهید بیماری‌های قلبی عروقی از شما دور باشد حتماً به خواص محافظتی این دانه‌های ریز اعتماد کنید. تخم شربتی همچنین منبع فوق‌العاده‌ی منیزیم، منگنز، مس، زینک(روی)، نیاسین (ویتامین ب۳) و ویتامین‌های دیگر بوده و سرشار از فیبرهای محلول در آب می‌باشد. این دانه‌ها ۹ تا ۱۲ برابر وزن خود آب را به خود گرفته و لعاب مانند می‌شوند. مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم تخم شربتی انرژی >>>> ۲٫۰۳۴ کیلوژول کربوهیدرات ها >>>> ۴۲٫۱۲ گرم فیبر >>>> ۳۴٫۴ گرم چربی >>>> ۳۰٫۷۴ گرم چربی های اشباع شده >>>> ۳٫۳۳۰ چربی …

    بیشتر بخوانید »
  • کانون خرد ماندگار ایران

    بخار پز کردن سبزیجات

    بخارپز کردن سبزیجات : در زمان بخارپز کردن حتما باید در ظرف گذاشته شود. از مقدار کمی آب استفاده کنید تا بعد از طبخ به خورد سبزی‌جات برود. آب حاصل از سبزیجات را میل کنید ( به غیر از سیب‌زمینی ). کانون خرد ماندگار ایران : بخش غذا : بهتر است در این روش، ابتدا آب را جوش‌ آورید. سپس انواع سبزیجات را در آب در حال جوش بریزید، زیرا با این روش آنزیم‌های موجود در سبزی حفظ می‌شوند و ویتامین‌ها هم در اثر حرارت کمتر آسیب‌ می‌بینند. برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش‌شیرین استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن ویتامین C، گروه B و برخی مواد معدنی می‌شود. سبزیجات را قبل از خرد کردن باید بشویید، زیرا اگر سبزی خرد شود، ویتامین‌ها با شستشو از بین می‌روند.

    بیشتر بخوانید »
  • کانون خرد ماندگار ایران

    خانم های خوش سلیقه

    خانمهای خوش سلیقه : بیرون قابلمه تفلون که زرد وقهوه ای میشه با گاز پاکن راحت میره وسایل سفید اشپزخانه مثل یخچال که به مرور زمان تیره میشه با وایتکس سفید میشه کانون خرد ماندگار ایران : بخش غذا : برای پخت باقالا ونخودفرنگی وماکارونی که سر نره کمی زردچوبه بریزید توباقالا نمک هم بریزید پیاز رو برای خورشت رنده کنید لعاب خوبی میده دستتون بو سیر گرفت با خمیر دندون اثری ازش باقی نمی مونه ته دیگ سیب زمینی رو یه طرف شو سرخ کنید بعد برگردونید وبرنج رو روش بریزید ته دیگ نان لواش کمی زردچوبه به روغن بریزید خیلی خوش رنگ میشه به قرمه سبزی و فسنجون زعفران بزنید عالی میشه موقع پیاز خرد کردن اشکتون میاد چوب کبریت ببین دندوناتون بزارید دیگه گریه نمی کنید ویا ادامس بجوید برای غذاها از چوب دارچین استفاده کنید خوشمزه تر میشه داخل خورشت قیمه یه گوجه رنده کنید خوش طعم میشه برای زردی دندان ها کمی پودر دارچین رو خمیر دندون بریزیددهان خوش عطر هم میشه دارچین وزیره برای عدس پلو خوب میشه پخت مرغ که حتما یه جوش بخوره وابشو خالی کنید مرغ رو با اب گرم ونمک در اول وگوشت قرمز رو در اب سرد ونمک دراخر …

    بیشتر بخوانید »
  • کانون خرد ماندگار ایران

    پرهیزات و تداخلات غذایی

    پرهیزات و تداخلات غذایی : مصرف مواد غذایی زیر در کنار هم منع شده است البته منظور این نیست که اگر کسی یک بار این موارد را با هم مصرف کند قطعا دچار عارضه خواهد شد، اما مصرف مداوم آنها مشکل ساز خواهد بود. ماست و گوشت این دو در کنار هم منجر به تولید مواد هضم نشده می شوند که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می نمایند(پس عبارت “کباب ایرانی، دوغ ایرانی” اصولا عبارت غلطی است که به اشتباه رایج شده، زیرا علاوه بر مشکل ساز بودن همراهی گوشت و ماست، اصولا خوردن مایعات با غذا منع شده است!) ماهی تازه و گوشت مرغ: درد دندان سرکه و برنج: درد روده و قولنج و اسپاسم و انسداد گوارشی انگور بعد از کله پاچه: ضرر به معده و تولید خِلطِ غلیظِ لزج انار بعد از حلیم: قولنج روده ماهی و تخم مرغ پخته: اسهال و فساد هضم، نقرس، قولنج روده، بواسیر و دندان درد دوماده با طبیعت گرم با طبیعت گرم مثل گوشت کبوتر و گنجشک با سیر دو ماده با طبیعت سرد مثل خیار و آش کشک دو ماده سریع الفساد مثل شیر و خربزه دو ماده سست کننده مثل مغزها(فندوق، بادام، پسته) با کره دو میوه مختلف …

    بیشتر بخوانید »