مشاوره ویژه رژیم های غذایی

مشاوره ViP تناسب اندام توسط مشاورین کانون خرد

مشاوره ویژه رژیم های غذایی تناسب اندام به منظور لاغری یا چاقی … ما راهکارهایی به واسطه مشاوره + رژیم به شما میدهیم که تناسب اندام شما را تضمین میکند.

خدمات مشاوره ویژه ماندگار در مدت زمان ۶۰ دقیقه بصورت تلفنی میباشد.

پس از وارد کردن مشخصات خود ( لطفا با دقت کامل و صحیح ) در فرم زیر و سپس پرداخت هزینه حق مشاوره، جهت تعیین زمان دقیق مشاوره، اپراتورهای ما بلافاصله با شما تماس میگیرند.


» جهت تعیین زمان مشاوره همین حالا اقدام کنید «


مرحله ۱ از ۳

لطفا شماره تماس در دسترس و همیشه پاسخگو خود را وارد کنید !!


دستورالعمل های رژیم غذایی در طول سال ها تغییر کرده است زیرا تحقیقات در تعیین اینکه چه چیزی باید بخوریم تا به سلامت و وزن مطلوب دست پیدا کنیم، دقیق تر می شوند.

مشاوره ویژه رژیم های غذایی : قوی ترین شواهد تا به امروز نشان می دهد که کالری مهم است، اما تمرکز بر کیفیت غذا بخش مهمی از جلوگیری از افزایش وزن و ترویج کاهش وزن است. روی خوردن غذاهای با کیفیت بالا در وعده های مناسب تمرکز کنید.


کیفیت را در نظر بگیرید، نه فقط کالری را

“کالری یک کالری است” یک شعار غذایی است که اغلب تکرار می شود، و پرخوری نکردن در واقع یک معیار بهداشتی مهم است.

با این حال، به‌جای تمرکز بر کالری‌ها، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کیفیت در تعیین آنچه باید بخوریم و برای رسیدن به وزن سالم و حفظ آن از چه چیزی اجتناب کنیم، کلیدی است.

مشاوره ویژه رژیم های غذایی : به جای انتخاب مواد غذایی فقط بر اساس ارزش کالری، به جای آن به انتخاب غذاهای باکیفیت و سالم فکر کنید و غذاهای بی کیفیت را به حداقل برسانید.

لینک مفید : مشاوره انگیزشی برای پشت کنکوری ها

غذاهای با کیفیت بالا شامل غذاهای تصفیه نشده و با حداقل فرآوری شده مانند سبزیجات و میوه ها، غلات کامل، چربی های سالم و منابع سالم پروتئین هستند – غذاهایی که در بشقاب غذای سالم توصیه می شود.

غذاهای با کیفیت پایین عبارتند از: میان وعده های بسیار فرآوری شده، نوشیدنی های شیرین شده با شکر، غلات تصفیه شده (سفید)، شکر تصفیه شده، غذاهای سرخ شده، غذاهای پر از چربی های اشباع و ترانس، و غذاهای با گلیسمی بالا مانند سیب زمینی.

مشاوره ویژه رژیم های غذایی : به دلیل تفاوت‌های فردی در ژن‌ها و سبک زندگی، یک رژیم غذایی «کامل» برای همه وجود ندارد.


کیفیت مهم است

یک مطالعه تجزیه و تحلیل کرد که آیا برخی از غذاها بیشتر یا کمتر باعث افزایش وزن می شوند یا خیر.

این نوع تحقیق که غذاها و نوشیدنی‌های خاص را بررسی می‌کند به ما امکان می‌دهد بفهمیم که آیا «کالری یک کالری است» یا اینکه خوردن غذاهای با کیفیت بیشتر و غذاهای با کیفیت پایین‌تر می‌تواند منجر به کاهش وزن و حفظ وزن شود.

مشاوره ویژه رژیم های غذایی : محققان دپارتمان تغذیه در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد به ما نشان می‌دهند که کیفیت در واقع در تعیین آنچه باید بخوریم تا به وزن سالم برسیم و آن را حفظ کنیم بسیار مهم است و مفهوم «کالری یک کالری است» نمی‌گوید. کل داستان.

لینک مفید : مشاوره و برنامه ریزی درسی

در مطالعه ای که روی بیش از ۱۲۰۰۰۰ زن و مرد سالم به مدت ۲۰ سال انجام شد، محققان به این نتیجه رسیدند که تغییر وزن به شدت با مصرف چیپس سیب زمینی، سیب زمینی، نوشیدنی های شیرین شده با شکر و گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده مرتبط است.

محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف غذاهای فرآوری شده حاوی نشاسته، غلات تصفیه شده، چربی ها و قندها می تواند افزایش وزن را افزایش دهد.

لینک مفید : مشاوره شکست عشقی

غذاهایی که با کاهش وزن مرتبط هستند سبزیجات، غلات کامل، میوه ها، آجیل و ماست بودند.

مشاوره ویژه رژیم های غذایی : محققان اهمیت کالری را نادیده نگرفتند، در عوض پیشنهاد کردند که انتخاب غذاهای با کیفیت بالا (و کاهش مصرف غذاهای با کیفیت پایین) عامل مهمی در کمک به افراد برای مصرف کالری کمتر است.

انتشار اخبار HSPH را مشاهده کنید، “تغییر در فاکتورهای رژیم غذایی خاص ممکن است تاثیر زیادی بر افزایش وزن طولانی مدت داشته باشد: استراتژی کاهش وزن فقط “کمتر بخورید، بیشتر ورزش کنید” ممکن است بیش از حد ساده باشد.”


مدیریت درشت مغذی ها: آیا این مهم است؟

با گسترش رژیم‌های غذایی مبتنی بر درشت مغذی‌ها در چند دهه گذشته، از کم‌چرب تا کم کربوهیدرات، بحث در مورد سه درشت مغذی اصلی – کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌ها – استاندارد شده است.

لینک مفید : مشاوره جنسی مخصوص آقایان و بانوان

محققان شروع به مقایسه این رژیم‌های غذایی به سبک «مدیریت درشت مغذی‌ها» با یکدیگر کرده‌اند تا مشخص کنند کدامیک مؤثرتر است، اما تاکنون شواهد تا حد زیادی غیرقطعی است.

مشاوره ویژه رژیم های غذایی : یک مطالعه که در سال ۲۰۰۷ در JAMA منتشر شد، چهار رژیم غذایی کاهش وزن را از مصرف کم تا زیاد کربوهیدرات مقایسه کرد.

این کارآزمایی ۱۲ ماهه بیش از ۳۰۰ زن دارای اضافه وزن و چاق در دوران پیش از یائسگی را دنبال کرد و به طور تصادفی آنها را به یک رژیم غذایی اتکینز (کربوهیدرات بسیار کم)، زون (کم کربوهیدرات)، LEARN (کربوهیدرات بالا) یا اورنیش (بسیار پر کربوهیدرات) اختصاص داد.

لینک مفید : مشاوره کنکور انگیزشی رشته ریاضی

پس از یک سال، کاهش وزن برای زنان در گروه رژیم غذایی اتکینز در مقایسه با سایر گروه های رژیم غذایی بیشتر بود.

این مطالعه همچنین نتایج ثانویه متمرکز بر اثرات متابولیک (مانند کلسترول، درصد چربی بدن، سطح گلوکز و فشار خون) را مورد بررسی قرار داد و دریافت که نتایج برای گروه اتکینز با سایر گروه‌های رژیم غذایی قابل مقایسه یا مطلوب‌تر بود.

مشاوره ویژه رژیم های غذایی : بین سه رژیم غذایی دیگر (Zone، LEARN و Ornish) تفاوت معنی داری در کاهش وزن مشاهده نشد.

این مطالعه سوالاتی در مورد اثرات و مکانیسم‌های بلندمدت ایجاد می‌کند، اما محققان به این نتیجه رسیدند که یک رژیم کم کربوهیدرات، پروتئین بالا و چربی بالا ممکن است توصیه‌ای عملی برای کاهش وزن در نظر گرفته شود.

لینک مفید : مشاوره تربیت سگ

مطالعه دیگری که در ژورنال پزشکی نیوانگلند در سال ۲۰۰۹ منتشر شد، با آزمایش چهار نوع رژیم غذایی مختلف و تولید نتایجی که نشان دهنده کاهش وزن متوسط ​​قابل مقایسه در بین رژیم های غذایی مختلف بود، یافته های مطالعه فوق را به چالش کشید.

این مطالعه ۸۰۰ نفر را طی ۲ سال مورد بررسی قرار داد و آزمودنی‌ها را به یکی از چهار رژیم غذایی اختصاص داد: کم‌چرب و پروتئین متوسط، کم‌چرب و پروتئین بالا، پرچرب و پروتئین متوسط، و پرچرب و پروتئین بالا.

مشاوره ویژه رژیم های غذایی : محققان به این نتیجه رسیدند که همه رژیم‌ها با وجود تفاوت در ترکیب درشت مغذی‌ها، منجر به کاهش وزن معنی‌دار می‌شوند.

لینک مفید : مشاوره کنکور انگیزشی رشته تجربی

این مطالعه همچنین نشان داد که هر چه شرکت کنندگان در جلسات مشاوره گروهی بیشتر شرکت کنند، وزن بیشتری از دست می دهند و وزن کمتری به دست می آورند. این از این ایده پشتیبانی می کند که نه تنها چیزی که می خورید مهم است، بلکه عوامل رفتاری، روانی و اجتماعی نیز برای کاهش وزن مهم هستند.

مطالعه دیگری که در مجله پزشکی نیوانگلند در سال ۲۰۱۰ منتشر شد، به نقش پروتئین و شاخص گلیسمی در حفظ کاهش وزن پرداخت. محققان ابتدا یک رژیم غذایی کم کالری را برای کاهش وزن اجرا کردند، سپس بررسی کردند که آیا پروتئین و شاخص گلیسمی بر کاهش وزن تأثیر می گذارد یا خیر.

مشاوره ویژه رژیم های غذایی : جمعیت مورد مطالعه از نزدیک به ۸۰۰ بزرگسال دارای اضافه وزن از کشورهای اروپایی تشکیل شده بود که حداقل ۸ درصد از وزن اولیه بدن خود را با رژیم غذایی کم کالری از دست داده بودند.

لینک مفید : مشاوره تنهایی

سپس به شرکت کنندگان یکی از پنج رژیم غذایی برای جلوگیری از افزایش مجدد وزن در یک دوره ۲۶ هفته ای اختصاص داده شد: یک رژیم غذایی با پروتئین و شاخص گلیسمی پایین، یک رژیم غذایی با پروتئین پایین و با شاخص گلیسمی بالا، یک رژیم غذایی با پروتئین بالا و پایین.

رژیم غذایی با شاخص گلیسمی، رژیم غذایی با پروتئین و شاخص گلیسمی بالا، یا رژیم غذایی کنترل.


برگرفته از : The Best Diet: Quality Counts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *