توصیه های کرونایی راه و روش غلبه بر کرونا


امتیاز دهید نظرات شما

توصیه های کرونایی راه و روش غلبه بر کرونا

#بادکش قله و قاعده ی #ریه

⚡️این نوع بادکش بسیار کمک کننده و درمان انواع بیماریهای تنفسی می باشد
(#آسم_شدید افراد #شیمیایی #مسمومین #آنفولانزا #کرونا #اختلالات گوارشی)

👈خاصتا افراد کرونایی که خلط ریه دارند

⚡️مدت زمان لیوان بادکش👈 ۱۰ الی ۲۰ دقیقه و ب تناسب مزاج متغیر است

💥نکته؛
⚡️بادکش ب صورت گرم توصیه می شود
⚡️قبل از بادکش و کمک ب درمان، روغنمالی با روغن بنفشه ی کنجدی و یا بابونه توصیه می شود
⚡️همچنین بخور آب گرم، در این نوع بادکش تکمیل کننده است

#حس_بویایی_چشایی

⚡️بخور گیاه ختمی و مرزنجوش
⚡️چکاندن روغن بنفشه کنجدی صبح، عصر و شب قبل از خواب
⚡️مالیدن و استشمام روغن نعنا

دمنوش👇

⚡️اسطوخودوس + بابونه+ختمی پنیرک+کاسنی+بنفشه
هر ۸ ساعت یک بار
⚡️آش و سوپ سبک⬅️ بدون گوشت
⚡️حذف شیرینی
⚡️آب سیب بطور مرتب
⚡️در معرض باد کولر نبودن
⚡️استنشاق محلول رقیق از آب نمک و سرکه(سرکه ی طبیعی)

💠 سوپ ضد ویروس قوی (کمک به بهبودی کرونا)
🔸از: استاد طالقانی

💥👈توجه: عزیزان دقت نمایند این سوپ جنبه غذای دارویی داشته و ضمن تسریع درمان کرونا، کمک به تقویت بدن و عوارض پس از کرونا مینماید، در رفع تنگی نفس؛ تب و… مفید و موثر میباشد.

⭕️مقدار مصرف برای بیماران کرونایی: هر ۴ تا ۶ ساعت یک کاسه ماست خوری
👈همچنین جهت تقویت سیستم ایمنی، مصرف یک کاسه ماست خوری از این سوپ در طول روز سفارش میشود.

♻️ ترکیبات:
¤ گندم پرک: دو سوم استکان
¤ ماش: ۳ قاشق غذاخوری
¤ برنج: ۲ قاشق غذاخوری
¤ هویج: یک و نیم عدد
¤ شلغم: یک عدد
¤ سیب درختی: نصف (در صورت موجود نبودن یک چهارم سیب زمینی)
¤ روغن زیتون: ۲ قاشق غداخوری
¤ نمک: به مقدار لازم
¤ زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
¤ پودر گلپر: یک و نیم قاشق مرباخوری
¤ پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
¤ آب: ۶/۵ لیوان
¤ پیاز: یک عدد کوچک
¤ سیر کوبیده: ۶ حبه
¤ گوشت بدون چربی یا خروس محلی یا بره و گوسفند ۵۰ تا ۷۰ گرم
¤ سبزی جعفری و شوید مجموعا ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
¤ آبلیمو دو قاشق غذاخوری

✅طرز تهیه:

🔸ابتدا گندم، ماش و برنج را با آب گرم بخیسانید.
🔸یک و نیم هویج متوسط، یک عدد شلغم، سیب درختی و یا سیب زمینی و یک عددپیاز کوچک را حبه ایی خرد کنید.
🔸مواد خرد شده و خیس داده را با گوشت ریز شده و ۶/۵ الی ۷ لیوان آب روی حرارت قرار دهید. روغن زیتون را اصافه کنید.

🔸پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید تاخوب بپزد و اصطلاحا جا بیفتد.
🔸پس از پخت مواد اولیه(حدودا یکساعت بعد)، در این مرحله سبزی های خردشده را اضافه کنید.
🔸پس از پخت سبزی؛ نمک، زردچوبه، گلپر، تخم گشنیز و آبلیمو را اضافه کنید.
🔸 یک ربع الی ده دقیقه مانده به خاموش کردن سوپ؛ سیر کوبیده را اضافه کنید.


به این مطلب امتیاز دهید :

Rate this [type]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوشته های مشابه


لینک های مرتبط با این مطلب