چرا دچار غلبه سودا میشویم ؟


امتیاز دهید نظرات شما

❶⇦ تداوم درمصرف غذا های سودازا : بادمجان ، عدس ، پیاز و سیر سرخ شده ، چاشنی های شور ، غذا های صنعتی ( سوسیس، کالباس، فست فود ها و کنسرو ها ) غذا های مانده و بیات.

❷⇦ کانون خرد ماندگار ایران : بخش درمانی : مصرف غذا هایی که سریع پخته شده یاداغ می شوند ( استفاده از غذاهایی که بوسیله ی ماکروفر ، سولارمی و… پخته یا گرم می شوند ) تغییر ناگهانی در دمای مواد غذایی باعث تخریب ساختمان مولکولی آن ها شده که خود سبب تولید سودای بیماری زا در بدن می شود.

❸⇦ مصرف غذا های مانده ، فریزشده و میوه های نارس.

فواید عطسه چیست ؟
بخوانید

❹⇦ پرخوری، ریزه خواری و ایستاده غذا خوردن ، در بین وعده های غذایی نهار سودازا می با شد و بهتر است که کمتر و سبک مصرف شود.

❺⇦ غذا های حرام (به نقل از استاد خیر اندیش)

❻⇦ مصرف دخانیات ، مواد مخدر و نوشابه های الکلی


به این مطلب امتیاز دهید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوشته های مشابه