مومو کیست ؟ آشنایی اصولی با ماجرای مومو

? مومو کیست ؟ بخش تجربه PDF :

? ۱. راه های شناسایی مومو در ایران

? ۲. راه حل برای شناخت مومو

? ۳. تجربه شما از مومو در ایران



قیمت : ۵.۰۰۰ تومان ? سفارش / دریافت سریع ?


مومو کیست ؟ تا اندکی قبل همه جا حرف از بازی خطرناکی به اسم نهنگ آبی بود که در آن با استفاده از مسائل روانشناسی قوی که پشت این بازی بود بازیکن های این بازی هیچ تعریفی از خطر و ترس از مرگ در ذهنشان باقی نمی ماند.

خیلی از نوجوان ها بازی را نصب میکردند و تا مرحله آخر بلاهای عجیبی سر خود می آوردند و به جسم و روح خود آسیب های زیادی میرساندند .

در مرحله آخر نیز اقدام به خودکشی میکردند که خیلی ها موفق میشدند و بسیاری از خانواده ها عزادار میشدند متاسفانه!

با اعتراض و پیگیری های زیاد این بازی از دسترس خارج شد!

اما امروز چالش جدیدی به اسم مو مو وارد جمع های نوجوانان شده که دقیقا یکسری کارها را مجبور به انجام دادن هستند و اگر انجام نشود تحدید میکنند که بلایی سر خانواده یا دوستان میاورند و با این ترس بلاهای بدی را تا مرز خودکشی سر فرزندان ما میاورند.

در این مقاله ما از اینکه این مو مو چی هست و چگونه جلوی آن را بگیریم و فرزندانمان را در امان نگه داریم توضیح دادیم امیدوارم که مطالعه کنید و برای شما و فرزندانتان مفید باشد.


منابع

کانون آموزشی و فرهنگی خرد ماندگار ایران انواع PDF و فایل صوتی – تجربه



مومو کیست ؟
مومو کیست ؟

هدف از این بازی ترسناک، قربانی کردن کودکان و نوجوانان بوده است. مومو کودکان و نوجوانان را تهدید می‌کند که در صورتی که از دستورات او پیروی نکنند در شب به رویشان ظاهر شده و آن‌ها را نفرین می‌کند.

جیم واترسون سردبیر بخش رسانه روزنامه گاردین به بی‌بی‌سی می‌گوید: «این هشدار دربارهٔ خطر مومو بیشتر از طریق گروه‌های واتس اپی بین بزرگسالان دست به دست شده‌است تا کودکان.» آقای واترسون می‌گوید: «اولین کسی که در بریتانیا دربارهٔ این چالش هشدار داد زنی از یک شهر کوچک در حوالی بولتون در شمال غرب انگلستان بود که مطلبی در این باره در یک گروه فیسبوکی نوشت.»

مومو نام یک مجسمه از یک هنرمند ژاپنی است که هر چند شاید از نگاه بعضی زیبا نباشد اما کاملاً بی‌خطر است.

خیریه‌های حامی کودکان و پژوهشگران اینترنت در بریتانیا می‌گویند هیچ گزارشی از این که کسی از طریق چالش مومو هک شده باشد یا به خود آسیب زده باشد وجود ندارد اما از تصویر این مجسمه برای ترساندن کودکان در اینترنت استفاده شده‌است.

چالش مومو هر چند که در ایران به تازگی بین کاربران اینترنت مطرح شده اما چند سالی است که در سراسر جهان نگرانی‌های مشابهی را برای والدین ایجاد کرده‌است.

مرکز اینترنت امن تر در بریتانیا این گزارش‌ها را «اخبار جعلی» خوانده‌است. متخصصانی که ادعاها دربارهٔ این چالش را بررسی کرده‌اند هم می‌گویند این ماجرا تنها یک شایعه است.

«بعد از آن یک روزنامه محلی در منچستر از نگرانی‌ها در این زمینه نوشت. کم‌کم حلقه شایعه بزرگتر و ناگهان منفجر شد. صدها نفر با ما تماس گرفته و گفتند نامه‌هایی از مدرسه کودکانشان دریافت کرده‌اند که در این باره به والدین هشدار می‌دهند، همه بر اساس شایعه‌ای که هیچ شواهد و مدارک معتبری دربارهٔ آن وجود ندارد.»

گزارش‌هایی دربارهٔ این که «تصویر مومو ناگهان روی صفحه موبایل کودکان ظاهر شده و آن‌ها را تشویق می‌کند که به خود آسیب بزنند» در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ در آمریکای لاتین، آمریکای شمالی، فرانسه، اسپانیا، آلمان، و بریتانیا منتشر شد. بعضی گزارش‌ها هم این چالش را با مرگ ۱۳۰ نوجوان در روسیه مرتبط دانستند هر چند که مقام‌های رسمی آن را تأیید نکردند.

چرا ادعای مطرح شده درباره چالش مومو شایعه است؟

از طرفی در متن‌ها و ویدئو هایی که در فضای مجازی منتشر شد این ادعا مطرح شد که مومو با پیام دادن به شما از طریق واتس آپ و حتی یک پیام رسان ایرانی بلافاصله اطلاعات موجود در تلفن همراه شما حتی تصاویری که از گالری حذف کرده اید را به سرقت برده و با استفاده از آنها اقدام به آزار و اذیت شما می کند.

جالب آنکه این شایعه آنقدر دقیق طراحی شده که برای ایجاد نگرانی در همه گروه های سنی و همه سطوح جامعه اطلاعات نادرست تدارک دیده است.

برای کسی که آشنایی حداقلی با سیستم های نرم افزاری و امنیت داده ها دارد کاملا محرز است که این ادعا عجیب و نادرست است.

چطور از کودکانمان در برابر چالش خودکشی مومو محافظت کنیم؟

بهترین توصیه ای که به والدین می توان کرد این است که در این مورد به دقت به صحبت های فرزندانتان گوش دهید و به یاد داشته باشید که کودکان و نوجوانان به سادگی مورد تهدید قرار گرفته و احساس شرمندگی می گنند.

به فرزندانتان اجازه استفاده از کامپیوتر و تلفن های هوشمند و تبلت در ساعات نیمه شب یا جایی که دور از دسترس شماست را ندهید.

سعی کنید بهفمید که فرزندتان در کدام شبکه اجتماعی فعال است و محتوای پست های منتشر شده توسط او چیست. همچنین در مورد خطرات انتشار اطلاعات شخصی در فضای اینترنت با فرزندانتان شفاف صحبت کنید.

همچنین از قضاوت زودهنگام خودداری کرده و به فرزندانتان اطمینان دهید که آن ها مقصر نیستند. اگر به آشنایی فرزندانتان با این چالش مشکوک هستید سعی کنید از ارتباطات آنلاین او با دوستان یا افراد غریبه مطلع شوید.

چالش مومو و ادعای سرقت اطلاعات فقط با دیدن پیام

فرضاً نرم افزار اینستاگرام مجوزهایی را برای دسترسی به فایل های شخصی،دوربین،میکروفون و … دارد اما داشتن دسترسی به لوکیشن یا مکان نما برای این نرم افزار ضروری نیست. در پیام رسان واتس آپ هم در حین استفاده مجوزهای مشابهی از کاربر اخذ می شود به این معنی که نرم افزار به فایل های شخصی،شماره های تماس، میکروفون و… دسترسی دارد.

تمامی نرم افزارهایی که بر روی تلفن همراه ما نصب می شوند فارغ از اینکه از چه سیستم عاملی استفاده کنیم، از مجوزهایی برای دسترسی به امکانات تلفن همراه (دوربین،مکان نما،گالری، شماره‌های تلفن و…) برخوردار هستند که این مجوزها توسط کاربر هنگام نصب و یا در طول استفاده از برنامه داده می شود.

چالش مومو در ایران

سرپرست پلیس فتا در استان هرمزگان هشدار داد: «پایه و اساس این چالش‌ها بر مبنای دروغ و حیله‌های روانشناختی است، بر همین اساس عدم نصب برنامه‌های مربوط یا بلاک این شماره‌ها در پیام رسان‌های خارجی بهترین واکنش از سوی مخاطبین است.»

پلیس ایران می‌گوید که هدف اصلی از عامل راه‌اندازی این چالش، اذیت و آزار نوجوانان است و بر این اساس، پلیس فتا اعلام کرد که «رسیدگی به ارسال پیام‌ها و کلیپ‌های موسوم به مومو به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته و به زودی افراد داخلی که هدفشان اذیت و آزار دانش آموزان است، گرفتار قانون می‌شوند.»

گفته می‌شود این چالش در حال حاضر عمدتاً در استان‌های جنوبی کشور همچنین خراسان رضوی رواج یافته و بر این اساس پلیس فتا از والدین خواسته‌است تا با فرزندانشان صحبت کرده و «نگرانی آن‌ها را کاهش دهند.»

دو سال پس از جهانی شدن اخبار و شایعات مربوط به «چالش مومو»، رسانه‌ها از ورود این چالش به ایران سخن می‌گویند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *