اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟

⬅️ فهرست :
🌟 مقدمه ” اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟ ”
🌟 عوارض کوتاه مدت تجاوز جنسی
🌟 نکاتی که بعد از تجاوز باید انجام دهید !!
🌟 انواع مختلف تجاوز
🌟 اقدامات پس از تجاوز
🌟 چه زمانی میتوان گفت تجاوز صورت گرفته است
🌟 تجاوز چه عوارضی دارد ؟
🌟 در ساعت اولیه تجاوز چه باید کرد ؟
🌟 اقدامات مهم برای جمع آوری مدارک
🌟 اقدامات پس از تجاوز
🌟 مجازات شخص متجاوز
⬅️ سوالات پاسخ داده شده :
🔹 آیا از بیان این موضوع ترس دارید ؟
🔸 آیا نمیدانید دقیقا بعد از تجاوز باید چه کاری انجام دهید ؟
🔹 آیا تجربه ناخوشایندی در ارتباط با تجاوز داشته اید و نمیتوانید با کسی مطرح کنید ؟
در این مقاله سعی کردیم به تمام سوالات شما در ارتباط با تجاوز پاسخ دهیم و بگوییم که شما مقصر نیستید !
قیمت : 8.000 تومان 🌟 سفارش / دریافت سریع 🌟
اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟ : همه انسان ها با یک سرماخوردگی کوچک و بدن درد احساس کلافگی و خستگی میکنند و همش لحظه شماری میکنند که زودتر تموم بشه.
و جمله هایی مثل «یعنی کی تموم میشه؟»
«خسته شدم»،«دیگه تحمل ندارم»
حالا به شخصی که مورد تعارض جنسی قرار گرفته و علاوه بر درد های جسمی وزخم ها و کبودی ها و درد مشکل بزرگ تری دارند .
«زخم و درد روح»
این زخم انقدر عمیق هست که در بهترین شرایط زمان زیادی میبرد تا درمان شود چه بسا بیشتر این افراد در شرایطی سخت با ترس از بیان و حتی درد و دل کردن از این اتفاق دست و پنجه نرم میکنند
اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟ دلیل این ترس بیشتر از متهم شدن خود شخص قربانی هست که مورد سرزنش قرار میگیرد و حتی تهدید به مرگ از سمت نزدیک ترین افراد خانواده به جرم بی آبرویی میشود
با خواندن این مقاله حال این عزیزان و بیشتر درک کنید و واقعیت این مشکل که به دلیل سکوت و مخفی کاری روزبه روز در حال افزایش است را بدانید
منابع
کانون آموزشی و فرهنگی خرد ماندگار ایران انواع PDF و فایل صوتی – زناشویی

بدبینی نسبت به جنس مخالف | تجاوز جنسی
فردی که مورد تجاوز قرار گرفته در طولانیمدت نسبت به رابطه جنسی حس بدی پیدا میکند و از آن متنفر میشود.
قربانی تجاوز مدام به این فکر میکند که در این موضوع مقصر است و خودش را سرزنش و نکوهش میکند و میگوید «کاش آنجا نبودم یا بیشتر مقاومت میکردم».
اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟
در طولانیمدت قابلیتهای جنسی این فرد از بین میرود و اختلال استرس پس از حادثه و افسردگی در او مزمن میشود. افسردگی مزمن میتواند با توهم و هذیان همراه باشد.
دردهای آمیزشی و تنفر از جنس مرد و بدبینی به جنس مخالف از دیگر عوارض تجاوز است. او سعی میکند از مردها دوری کرده، حتی شماره تلفناش را عوض کند یا مسیر رفت و آمدش را تغییر دهد.
دردهای جسمانی و شبهجسمانی در این فرد زیاد میشود. درواقع علائم روانی او تبدیل به علائم جسمانی میشود.
تاثیرات آزار جنسی
درک تاثیرات آزار جنسی می تواند به ما کمک کند تا از کسیکه مورد آزار جنسی قرار گرفته است حمایت کنیم.
اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟ : واکنش مناسب به نیازهای فوری کسانیکه مورد آزار جنسی قرار گرفته اند می توند تاثیرات مخرب آنرا کاهش دهد. تداوم حمایت از کسیکه سعی در بهبودی خود (ار آزار جنسی) دارد نیز مهم است.
ما می دانیم که آزار جنسی معمولاً از سوی کسی صورت می گیرد که غریبه نیست و مورد اعتماد است و تاثیرات آن نیز در محیط خانواده و جمع دوستان، خود رانشان می دهد.
تاثیرات آزار جنسی ممکن است گسترده بوده و اثرات جسمانی، احساسی، و روانی را شامل شود.
قربانیان تجاوز باید چه اقداماتی انجام دهند؟
مرضیه محمدی – متخصص زنان و زایمان – درباره اولین اقداماتی که قربانیان تجاوز یا سوءاستفاده جنسی باید انجام دهند، به ایسنا میگوید: «اگر کسی قربانی تجاوز شود در مرحله اول برای اثبات تشخیص تجاوز باید به پزشک قانونی مراجعه کند زیرا تشخیص دقیق اینکه تجاوز نسبت به فرد صورت گرفته است یا نه بر عهده پزشک قانونی است.
اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟ : بررسی اچآیوی و سفلیس هم برای این بیماران اجباری است. روشهای اورژانسی جلوگیری از بارداری برای قربانیان نیز الزامی است و باید در همه مراکز درمانی انجام شود.»
البته معمولا قربانیان تجاوز یا سوءاستفاده جنسی از ترس آبرو و اینکه خانوادهشان در جریان قرار بگیرند یا ترس از دردناکبودن معاینات به پزشک متخصص زنان مراجعه نمیکنند اما محمدی اطمینان خاطر میدهد که «قربانیان تجاوز میتوانند به پزشک متخصص اعتماد کنند زیرا اطلاعات پرونده هر بیماری نزد هر پزشکی به صورت محرمانه باقی میماند».
اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟
پس در مرحله اول باید عمل تجاوز اثبات و سپس مراحل درمان شروع شود و آزمایشهای غربالگری برای بیماریهای منتقلشده از طریق جنسی صورت بگیرد اما با توجه به اینکه بسیاری از افرادی که قربانی تجاوز شدهاند در مرحلههای بعد به پزشک مراجعه نمیکنند، بهتر است پروفیلاکسیها (آزمایشهای جلوگیری) در مراجعه اول برای قربانیان شروع تا نتیجه آزمایشها حاضر شود.
اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟
درمانهایی هم که برای این افراد لازم است شامل واکسیناسیون اچپیوی و هپاتیت میشود البته در صورتی که قبلا انجام نشده باشد.
البته قربانی میتواند به پزشک متخصص زنان یا مراکز درمانی هم مراجعه کند که بر اساس شواهد، شرح حال و معاینات، اطلاعات لازم جمعآوری و ثبت میشود.
از نظر قانونی، تفاوت میان آزار جنسی و تجاوز جنسی چیست؟
حتی اگر کسی هم در اجتماع چنین کلماتی را بشنود تهمت جنسی یا نام حقوقی آن قذف است، قذف نوعی دشنام و به معنای متهم کردن شخصی به زنا یا لواط است، از این بابت هم فرد میتواند شکایت کند.
اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟ : تجاوز جنسی دیگر آخرین مرحله است ولی آزار جنسی میتواند اعم از رفتار، حرفهای رکیک، نگاه کردن به اصطلاح هیزی کردن و لمس اعضای بدن کودک یا قربانی باشد، مثلا اگر راننده سرویس کودکی کلمات مستهجنی به کار ببرد خود آزار جنسی تلقی میشود.
مهم ترین تغییر قانونی که می تواند منجر به پیشگیری اجتماعی و فردی از این جرم شود، چیست؟
اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟ : در خصوص تجاوز به مردان و زنان شخص متجاوز قطعا دارای مشکل روانی است، البته نه تا حدی که از او سلب مجازات شود، ولی باید قانون به گونهای باشد که متجاوز بودن فرد قابل اثبات شود و حتما فرد متجاوز مجازات سنگینی برایش پیش بینی شود تا کمتر شاهد چنین جرمهای در جامعه باشیم.
در حال حاضر شش سال است، که لایحه حمایت از کودک و نوجوانان به دلائل نامعلوم در مجلس خاک میخورد، که تمام این موارد را قانونگذار پیش بینی کرده و برای آن مجازات تعیین کرده است. البته من عقیده دارم که مجازاتها در مقابل چنین جرمی کم است ولی بهر حال بهتر از هیچی است.
اگر مورد تجاوز قرار گرفتیم چیکار کنیم ؟
در دوره قبلی مجلس اصرار کردیم تا سریعتر این لایحه تصویب شود، اما نشد، چرا اینقدر به تعویق میافتد را ما متوجه نشدیم. در صورتی که امروزه شاهد رشد تجاوز به کودکان هستیم.
انتقام یک مسکن موضعی است
شاید در آغاز گرفتن تصمیم منطقی و نشان دادن واکنش درست برایتان دشوار باشد، اما به یاد داشته باشید که تسویه حساب فردی کمکی به بیرون آمدن شما از این بحران نمیکند، چراکه خاطره تلخ آن روز در ذهن شما ماندگار شده و حتی در صورت تسویه حساب با فرد مورد نظر، محو نمیشود.
از طرف دیگر، آنها قبل از هر اقدامی باید مطمئن شوند که این حرف فرزندشان واقعیت دارد، چراکه در بسیاری موارد و به ویژه در ۸-۷ سالگی تخیل یا انگیزههای دیگر، باعث مطرح شدن ادعایی نادرست در این زمینه میشود.
انتقام گرفتن تنها تسکینی موقت بر درد شماست اما این شیوه آرام کردن خود، میتواند عواقبی را به همراه بیاورد و مشکل شما را دوچندان کند. خانواده افرادی که قربانی تجاوز شدهاند، هنگام شنیدن صحبتهای آنها باید پذیرنده و حمایتگر باشند و در عین حال هیچ عکسالعملی را نشان ندهند.