دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا


امتیاز دهید نظرات شما

🔷 دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا | فهرست :
🌟 ۱. ضد عفونی آب
🌟 ۲. تجهیزات شست و شو و الندری
🌟 ۳. دستگاه های تهویه هوای مطبوع
🌟 ۴. دستگاه توزیع کننده مواد ضدعفونی


قیمت : ۹.۰۰۰ تومان 🌟 سفارش / دریافت سریع 🌟


در شرایطی که وضعیت گسترش ویروس کرونا و مقابله با آن در کشورهای مختلف جهان هر روز در حال تغییر است، سازمان جهانی بهداشت دستورالعملی کلی و البته موقتی را برای مدیریت و مبارزه با این ویروس در هتل ها و مراکز اقامتی منتشر نمود.

هدف ازاین دستورالعمل، محافظت از سالمت کارکنان ومشتریان صنعت مهمان نوازی در کلیه هتل هاومراکز اقامتی، اقامتگاههای کوتاه مدت وموقت و کمپینگ ها در مناطقی که بنابر صالحدید اجازه فعالیت دارند، می باشد و در آن تاکید شده است که در گام نخست هر کارمندی می بایست همان نکات بهداشتی کلی را که پیش تر این سازمان برای عموم توصیه کرده، همچون بهداشت دست ها، حفظ فاصله فیزیکی و عدم لمس چشم، بینی و دهان رعایت کند.

راهنمای درخواست روادید جهت ازدواج کشور آلمان
بخوانید

گام بعدی اقدامات جدی تر از سوی مدیران را شامل می شود که می بایست در مشاوره با مقامات بهداشتی محلی و سازمان های گردشگری منجر به یک برنامه عملیاتی متناسب با شرایط و مطابق با ضوابط و مقررات بهداشتی ملی گردد. همچنین
توصیه شده است که کلیه امور بهداشتی انجام گرفته در برنامه فوق با جزئیات ثبت گردد.

به طوریکه مکان، تاریخ و ساعت انجام امور ضدعفونی و نظافتی و حتی مواد مصرفی و نام کارمند مربوطه نیز یادداشت و نگهداری شود


منابع

کانون آموزشی و فرهنگی خرد ماندگار ایران انواع PDF و فایل صوتی – گردشگری



دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا
دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا

دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا

کارکنان پذیرش باید از ماسک استفاده کرده و در هنگام اجرای پروسه های چک این و چک اوت و دیگر درخواست های مهمان ها، دستکش به دست داشته باشند. با انجام این کارها، خیال مهمان ها هم از بابت توجه هتل به اصول بهداشتی تا حدی آسوده می شود

گزارش تصویری قله حوض دال
بخوانید

دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا استفاده از ضدعفونی کننده ها در لابی و قسمت های دیگر هتل را هم به این اقدامات اضافه کنید؛ البته موادی که نیازی به تماس با آنها نداشته باشید. مثلا قرار دادن پَدهای الکلی در بیرون آسانسور از آن دست کارهایی است که هتل ها باید انجام دهند تا مهمان ها دکمه های آسانسور را به کمک آنها ضدعفونی کنند. شاید هم به سبک قدیم نیاز باشد که از هر آسانسور تنها یک مهمان استفاده کند؛ آن هم مجهز به دستکش و ماسک

به علاوه سایر پرداخت ها می تواند دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا محدود به همان کارت اعتباری شود که در رزرو آنلاین هتل خود از آن استفاده کرده اید. در این صورت دیگر نیازی نیست که کارت بانکی شما میان چند نفر دست به دست شود. ضمن اینکه هتل ها باید مواد ضدعفونی کننده ای را روی میز بگذارند تا با استفاده از آن کارت خود را ضدعفونی کنید،

مکان های توریستی قزوین
بخوانید

دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا در هتل های متوسط و هتل های کم ستاره تر این به معنای درب های خودکار است؛ بدون اینکه نیاز به تماس با آنها باشد. در برخی هتل های لوکس تر هم پیشخدمت هایی با تجهیزات بهداشتی لازم کنار درب ایستاده و آن را برای مهمان ها باز و بسته می کنند


وضعیت هتل ها در کرونا

  • لازم است دسترسی مهمانان به تمام فضای نشیمن لابی، رستوران یا غذاخوری به نحو شایسته‌ای محدود شده و تا حد ممکن از خدمات روم‌سرویس استفاده شود.
  • دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا زمان فعالیت روم‌سرویس افزایش یابد تا در حدامکان مسافران در اتاق از خدمات غذا و نوشیدنی استفاده کنند.
  • کف سالن دو بار در روز به‌وسیله زمین‌شور آغشته به مواد ضدعفونی، گندزدایی شود.
  • باتوجه به نظریه ماندگاری طولانی‌مدت ویروس روی سطوح استیل، در گندزدایی تجهیزات استیل در آشپزخانه‌ها دقت بیشتری شود.
  • تمام ظروف بازگشتی از میز مهمان حتی در صورت استفاده نشدن، با آب گرم شسته شود.
  • دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا نان به صورت بسته‌بندی در کیسه یا سلفون کشیده و قرار داده شود.
  • بوفه سالاد و غذا در این ایام تعطیل شود و اقلام خوراکی طبق استاندارد و درجه هتل به صورت بسته‌بندی و در ظروف یک‌نفره ارایه شود.
  • حتی‌الامکان از ظروف یکبارمصرف استفاده شود.
  • منوهای رستوران قابل نظافت بوده و مرتب ضدعفونی شوند و همراه منو محلول ضدعفونی دست به مهمان داده شود تا در صورت تمایل دست خود را ضدعفونی کند.
  • دمای پخت استاندارد موادغذایی رعایت شود.
  • دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا تاحد امکان زنجیره انتقال گرم برای موادغذایی تامین شود که تا زمان سرو در رستوران گرم بماند.
  • میزهای رستوران و صبحانه‌خوری با فاصله یک‌ونیم متر از یکدیگر چیده شوند و از دیوارها، پرده‌ها، میز صندوق و… حداقل یک‌ونیم متر فاصله داشته‌باشند.
  • در زمان انتقال ظرف حاوی غذا از آشپزخانه تا رستوران دقت لازم برای پیشگیری از آلودگی ثانویه رعایت شود.
  • ظروف، تجهیزات و لوازم اضافی درمعرض آلودگی محدود شوند، رومیزی‌ها و لچکی‌ها جمع‌آوری شده تا امکان گندزدایی سطح میزها فراهم شود یا می‌توان از پوشش‌های یکبارمصرف استفاده کرد.
نقشه جاده های کشور با ذکر فواصل و ‌زوم بی نهایت
بخوانید

رعایت فاصله گذاری اجتماعی در هتل

رعایت قوانین مربوط به رعایت فاصله اجتماعی در هتل هم از مواردی است که باید توجه بسیاری به آن داشده باشید. رعایت فاصله اجتماعی در این فضاها را فراموش نکنید:

  • دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا استفاده از استخر و سالن ورزشی هتل نیز می تواند خطرناک باشد. بنابراین پیشنهاد می شود فعلا از قرار گرفتن در این فضاها خودداری کنید.
  • رعایت فاصله اجتماعی در رستوران هتل هم از دیگر مواردی است که نیاز به دقت بیشتر دارد. در رستوران سعی کنید از افراد دیگر فاصله بگیرید و میزهایی را انتخاب کنید که اطرافش خلوت تر است.
  • آسانسورها از فضاهای حساسی هستند که رعایت فاصله اجتماعی در آن ها بسیار اهمیت دارد. حضور در اسانسور باید متناسب با فضای آن و تنها ۱ یا ۲ نفر در کابین باشد. همچنین استفاده از ماسک، دستکش و پد های الکلی برای زدن دکمه آسانسور را جدی بگیرید.
  • دستورالعمل بهداشتی هتل ها در کرونا استفاده از روم سرویس نیز باید با رعایت پروتکل های بهداشتی صورت گیرد. فردی که غذا را می آرود باید حتما از دستکش و ماسک استفاده کند.
فرهنگ انعام دادن در جهان
بخوانید

به این مطلب امتیاز دهید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.