کیت کمک های اولیه یا کیست بقا
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا | بخش گردشگری | PDF شامل :
? ۱- محتویات کیت
? ۲- وسایل کمکهای اولیه
? ۳- لزوم همراه بودن کیک در هنگام کوهنوری
? ۴- راهنمای مصرف داروها
? ۵- تذکرات
قیمت : ۲.۰۰۰ تومان ? سفارش / دریافت سریع ?
تولید کیست ها، بخشی جدایی ناپذیر از چرخه زندگی بسیاری از تک یاخته های زنده آزاد، به این موجودات اجازه می دهد تا در شرایط نامطلوب محیطی زنده بمانند.
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا : با توجه به شیوع تک یاختههای آزاد در محیطهای مرتبط با غذا، این فرضیه وجود دارد که این ارگانیسمها نقش مهمی را در اپیدمیولوژی باکتریهای بیماریزای مواد غذایی بازی میکنند.
بقای باکتری های درون کیستیک بسیار مرتبط است، زیرا این امر به باکتری ها اجازه می دهد تا از اقدامات تمیز کردن و ضد عفونی دقیق اعمال شده در محیط های مرتبط با مواد غذایی زنده بمانند.
این موضوع به صورت کامل و جامع داخل این پی دی اف توضیح داده شده ، لطفا تهیه و با دقت مطالعه کنید !!
کانون آموزشی و فرهنگی کانون خرد ایران انواع PDF و فایل صوتی | بخش گردشگری
کمی آشنایی با
مطالعه حاضر نشان میدهد که سویههایی از باکتریهای مهم و گسترده غذایی (سالمونلا انتریکا، اشریشیا کلی، یرسینیا انتروکولیتیکا و لیستریا مونوسیتوژنز) در داخل کیستهای آمیب موجود در همه جا، Acanthamoeba castellanii، حتی زمانی که در معرض هر یک از درمانهای آنتیبیوتیکی (۱۰۰ μg/ml) قرار میگیرند، زنده میمانند.
لینک مفید : گزارش تصویری قله حوض دال
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا : یا شرایط بسیار اسیدی (pH 0.2) و رشد فعال در محیط های براث پس از خروج سینه از سر گرفته می شود. تفاوتهای خاص سویه و گونه در دورههای بقا مشاهده شد، با سالمونلا انتریکا تا ۳ هفته در داخل کیست آمیب زنده ماند.
تا ۵۳ درصد از کیست ها با باکتری های بیماری زا آلوده بودند که در سیتوزول کیست قرار داشتند. مطالعه ما نشان میدهد که نقش تک یاختههای آزاد و بهویژه کیستهای آنها در تداوم و اپیدمیولوژی پاتوژنهای باکتریایی منتقله از غذا در محیطهای مرتبط با غذا ممکن است بسیار مهمتر از آنچه تاکنون تصور میشد باشد.
لینک مفید : انعام دادن و آشنایی فرهنگ انعام دادن در جهان
باکتریهای بیماریزای مواد غذایی عامل اصلی بیماریهای ناشی از غذا هستند و پیامدهای مهمی برای سلامت عمومی انسان همراه با پیامدهای اقتصادی دارند (۱).
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا : علیرغم پروتکلهای ضدعفونی کامل و نظارت بر بهداشت در طول تولید و فرآوری غذا، باکتریهای بیماریزا اغلب در محیطهای مرتبط با غذا و روی غذا باقی میمانند، که نشان میدهد دانش ما در مورد راههای انتقال و اپیدمیولوژی باکتریهای بیماریزای مواد غذایی هنوز ناقص است.
مطالعات اخیر نشان دادهاند که باکتریها میتوانند از ارتباطات درون سلولی با تک یاختههای آزاد (FLP) (2، ۳)، میکروارگانیسمهای یوکاریوتی هتروتروف که در اکوسیستمهای طبیعی آبی و زمینی رایج هستند، بهرهمند شوند (۴).
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا : اگرچه FLP از باکتری ها تغذیه می کند، برخی از باکتری ها در برابر هضم مقاومت می کنند. این به اصطلاح “باکتری های مقاوم در برابر هضم” می توانند زنده بمانند و حتی در داخل میزبان FLP خود رشد کنند (۵).
لینک مفید : مهاجرت و آشنایی با بهترین کشور برای مهاجرت
بنابراین این میزبان ها به طور موثر به عنوان یک مخزن، پناهگاه و ناقل برای باکتری ها عمل می کنند و می توانند نقش مهمی در اکولوژی آنها ایفا کنند (۳، ۶).
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا : ارتباط درون سلولی با FLP همچنین برای باکتریهای بیماریزای انسانی (۷، ۸)، از جمله پاتوژنهای مرتبط با غذا (به عنوان مثال، به منابع ۵، ۹ و ۱۰ مراجعه کنید) نشان داده شده است.
از آنجایی که FLP از زیستگاه های مرتبط با مواد غذایی مختلف، مانند جوجه های گوشتی (۱۱، ۱۳)، کارخانه های برش گوشت (۱۴)، یخچال های خانگی (۱۵)، و سبزیجات (۱۶، ۱۷) جدا شده است، این نشان می دهد که FLP ممکن است در اپیدمیولوژی پاتوژن های غذایی نقش دارد.
لینک مفید : همه چیز درباره روستای فیلبند
بسیاری از FLP دارای دو مرحله چرخه زندگی هستند: تروفوزوئیت و کیست خفته. مرحله اول مرحله تغذیه فعال است که با فاگو- و پینوسیتوز طعمه باکتری ها، جلبک ها، ویروس ها، مخمرها و ذرات آلی می شود (۱۸).
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا : این سیستمنت (یعنی تبدیل از تروفوزوئیت به کیست) توسط شرایط محیطی نامطلوب مانند کمبود مواد غذایی، هیپر یا هیپواسمولاریته، دما و pH شدید ایجاد می شود (۱۸). کیست ها معمولا دارای یک دیواره محافظ ضخیم، اغلب دو یا چند لایه هستند که از لیپیدها، (گلیکو) پروتئین ها و کربوهیدرات هایی مانند کیتین و سلولز تشکیل شده است.
این امر از تک یاخته در برابر شرایط محیطی نامطلوب، مانند انجماد (۱۹)، اشعه گاما و UV (20)، و مواد شیمیایی مورد استفاده برای گندزدایی در محیطهای مراقبتهای بهداشتی (۲۱) و تولید آب آشامیدنی (۲۲، ۲۳) محافظت میکند.
لینک مفید : راهنمای درخواست روادید جهت ازدواج کشور آلمان
برخی از کیست ها می توانند خشک شدن را برای بیش از ۲۰ سال تحمل کنند (۲۴). تحت شرایط مساعد، اگزیستوم (به عنوان مثال، تبدیل مجدد به تروفوزوئیت ها) انجام می شود.
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا : تا به امروز، بیشتر مطالعات در مورد فعل و انفعالات بین FLP و باکتری ها (از جمله باکتری های بیماری زا) بر روی مرحله تروفوزوئیت متمرکز شده اند.
در مقابل، اطلاعات کمی در مورد ارتباط باکتریایی با اشکال کیست وجود دارد، که با توجه به تحمل بالای آنها برای شرایط نامطلوب محیطی و در نتیجه ظرفیت پراکندگی بالا (۱۸)، به ویژه از نقطه نظر اکولوژیکی و اپیدمیولوژیکی مرتبط هستند.
انتظار می رود که کیست های FLP حتی به عنوان یک پناهگاه و ناقل برای باکتری های درونی از تروفوزوئیت ها موثرتر باشند.
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا : در واقع نشان داده شده است که برخی از باکتریهای مقاوم به هضم درونی، از جمله پاتوژنهای انسانی، میتوانند از فرآیند انسداد زنده بمانند و ممکن است از کیستها به عنوان پناهگاهی در برابر شرایط محیطی سخت استفاده کنند (۱۹، ۲۵).
لینک مفید : لیست کشورهای بدون ویزا
هنگامی که شرایط محیطی مساعد می شود، سیستماسیون رخ می دهد و باکتری های درونی آزاد می شوند (یا باعث آزاد شدن آنها می شوند)، به این باکتری ها اجازه می دهد تا زیستگاه های جدید را مستعمره کنند (۲۶).
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا
از آنجایی که FLP می تواند به عنوان یک ناقل و پناهگاه عمل کند، نگرانی فزاینده ای وجود دارد که کیست ها ممکن است در آلودگی و تداوم باکتری های بیماری زا در محیط های مرتبط با غذا نقش داشته باشند.
کیت کمک های اولیه یا کیست بقا : بنابراین، کیستها ممکن است پاتوژنهای درونی غذایی را قادر به زنده ماندن در روشهای تمیز کردن و ضدعفونی فیزیکی و شیمیایی کنند.
تا به امروز، بقای طولانی مدت داخل کیستیک باکتری های بیماری زا منتقله از غذا جدا شده از غذا هرگز ارزیابی نشده است.
لینک مفید : شرط قبولی تافل در دانشگاه کانادا
به منظور ارزیابی نقش FLP در تداوم پاتوژن های باکتریایی منتقله از غذا، اطلاعات بیشتری در مورد بقای باکتری های داخل سلولی در طول فرآیندهای ان- و اکسیستمنت و مدت بقا در داخل کیست های FLP مورد نیاز است.
و . . .
این موضوع به صورت کامل و جامع داخل این پی دی اف توضیح داده شده ، لطفا تهیه و با دقت مطالعه کنید !!
برگرفته از : PMC4510183