عسل درمانی برای معده و آشنایی با فواید عسل

? عسل درمانی برای معده | بخش درمانی PDF :

? ۱- درمان معده با عسل

? ۲- عسل و درمان آلرژی

? ۳- نحوه اصولی نگهداری از عسل



قیمت : ۱۴.۰۰۰ تومان ? سفارش / دریافت سریع ?


عسل درمانی برای معده | عسل درمانی روشی ابداعی و جدید نیست، عسل درمانی آموخته های طب سنتی است که با علم جدید اثبات شده است.

نتایج و تحقیقات نشان داده است که عسل علاوه بر یک ماده غذایی فوق العاده و مهم درسبد غذایی افراد، خواص درمانی زیادی برای بدن دارد و به درمان ناراحتی ها و بیماری ها کمک می کند

امروزه عسل به عنوان یک ماده غذایی مهم با خواص شگفت انگیز در میان مردم مطرح است به طوری که از گذشتگان، اهل کتاب و مذاهب مختلف مصرف عسل را به عنوان یک ماده غذایی و یک داروی طبیعی برای بیماری های مختلف توصیه کرده اند

بشر هزاران سال است که از مخلوط بزاق زنبور عسل و شهد گل که عسل نام دارد به عنوان دارویی برای درمان زخم ها، سوختگی ها، بیماری های معده و کلیه، تقویت بینایی و اعصاب و … استفاده میکند.


این موضوع به صورت کامل و جامع داخل این پی دی اف توضیح داده شده ، لطفا تهیه و با دقت مطالعه کنید !!


کانون آموزشی و فرهنگی کانون خرد ایران انواع PDF و فایل صوتی | بخش درمانی

عسل محصول جانبی شهد گل و دستگاه گوارش فوقانی زنبور عسل است که از طریق فرآیند کم آبی در داخل کندو متمرکز می شود. عسل دارای ترکیب شیمیایی بسیار پیچیده ای است که بسته به منبع گیاه شناسی متفاوت است.

عسل درمانی : از زمان های قدیم هم به عنوان غذا و هم به عنوان دارو استفاده می شده است. استفاده انسان از عسل به حدود ۸۰۰۰ سال پیش برمی گردد که در نقاشی های عصر حجر به تصویر کشیده شده است.

لینک مفید : دارو دندانپزشکی و آشنایی با دارو های دندانپزشکی

عسل طبیعی علاوه بر نقش مهمی که در طب سنتی دارد، طی چند دهه گذشته توسط چندین گروه تحقیقاتی مورد بررسی های آزمایشگاهی و بالینی قرار گرفته و در طب نوین جایگاهی پیدا کرده است.

گزارش شده است که عسل بر روی حدود ۶۰ گونه باکتری، برخی از گونه های قارچ و ویروس ها اثر مهاری دارد.

عسل درمانی : ظرفیت آنتی اکسیدانی عسل در بسیاری از شرایط بیماری مهم است و به دلیل طیف گسترده ای از ترکیبات از جمله فنول ها، پپتیدها، اسیدهای آلی، آنزیم ها و محصولات واکنش میلارد است.

لینک مفید : راز کاهش وزن با دارو درمانی

از عسل در برخی از حالات گوارشی، قلبی عروقی، التهابی و نئوپلاستیک نیز استفاده شده است. این بررسی ترکیب، خواص فیزیکی و شیمیایی و مهم ترین کاربردهای عسل طبیعی در بیماری های انسان را پوشش می دهد.

عسل یک محصول طبیعی است که به دلیل اثرات درمانی آن بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. گزارش شده است که حاوی حدود ۲۰۰ ماده است. عسل عمدتاً از فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است، اما همچنین حاوی فروکتو-الیگوساکارید و بسیاری از اسیدهای آمینه، ویتامین ها، مواد معدنی و آنزیم ها است.

لینک مفید : مزاج شناسی

ترکیب عسل بسته به گیاهانی که زنبور از آنها تغذیه می کند متفاوت است. با این حال، تقریباً تمام عسل های طبیعی حاوی فلاونوئیدها (مانند آپیژنین، پینوسمبرین، کامفرول، کورستین، گالانژین، کریزین و هسپرتین)، اسیدهای فنولیک (مانند اسیدهای الاژیک، کافئیک، پی کوماریک و فرولیک)، اسید اسکوربیک، کاتالاز، توکوفرول ها هستند.

عسل درمانی : سوپراکسید دیسموتاز (SOD)، گلوتاتیون احیا شده (GSH)، محصولات واکنش Millard و پپتیدها. بیشتر این ترکیبات با هم کار می کنند تا یک اثر آنتی اکسیدانی هم افزایی ایجاد کنند.

لینک مفید : آب نمک درمانی

عسل قرن هاست که در طب سنتی جایگاه ارزشمندی داشته است (۸و۹). با این حال، به دلیل عدم پشتیبانی علمی، کاربرد محدودی در پزشکی مدرن دارد (۱۰). از دیرباز مشاهده شده است که می توان از عسل برای غلبه بر مشکلات کبدی، قلبی عروقی و دستگاه گوارش استفاده کرد .

مصریان باستان، آشوری ها، چینی ها، یونانی ها و رومی ها از عسل برای زخم ها و بیماری های روده استفاده می کردند .

عسل درمانی : از چند دهه قبل، عسل توسط چندین گروه تحقیقاتی مورد بررسی های آزمایشگاهی و بالینی قرار گرفت. قابل توجه ترین کشف، فعالیت ضد باکتریایی عسل بود که در مطالعات متعددی به آن اشاره شده است.

لینک مفید : مصرف ویاگرا فرهنگ می‌خواهد

عسل طبیعی علیه بسیاری از ارگانیسم‌ها از جمله سالمونلا، شیگلا، اشریشیا کلی ، هلیکوباکتر پیلوری و غیره فعالیت باکتری‌کشی نشان می‌دهد.

در مدل التهابی کولیت، عسل به اندازه درمان پردنیزولون مؤثر بود. نشان دادند که عسل ممکن است دارای فعالیت ضد التهابی باشد و پاسخ‌های ایمنی را در یک زخم تحریک کند.

عسل درمانی : نشان داده شده است که در برخی از مطالعات آزمایشگاهی از اکسیداسیون لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) ناشی از گونه‌های فعال اکسیژن (ROS) جلوگیری می‌کند، بنابراین محافظت مفیدی از قلب و عروق نشان می‌دهد.

لینک مفید : تشخیص و درمان یبوست

عسل همچنین دارای فعالیت ضد نئوپلاستیک در سرطان مثانه تجربی بود. این مقاله به بررسی کاربردهای مهم سنتی و مدرن عسل طبیعی در بیماری های انسان پرداخته است.


ترکیب شیمیایی عسل طبیعی

عسل طبیعی حاوی حدود ۲۰۰ ماده از جمله اسیدهای آمینه، ویتامین ها، مواد معدنی و آنزیم ها است، اما در درجه اول حاوی قند و آب است. شکر ۹۵ تا ۹۹ درصد ماده خشک عسل را تشکیل می دهد.

ترکیبات کربوهیدرات اصلی عسل فروکتوز (۵۶/۳۲ تا ۲/۳۸ درصد) و گلوکز (۵۴/۲۸ تا ۳/۳۱ درصد) است که ۸۵ تا ۹۵ درصد کل قندهایی را تشکیل می‌دهد که به آسانی در دستگاه گوارش جذب می‌شوند.

عسل درمانی : قندهای دیگر عبارتند از دی ساکاریدها مانند مالتوز، ساکارز، ایزومالتوز تورانوز، نیجروز، ملی بیوز، پانوز، مالتوتریوز، ملزیتوز. چند الیگوساکارید نیز وجود دارد.

عسل حاوی ۴ تا ۵ درصد فروکتولیگوساکارید است که به عنوان عوامل پروبیوتیک عمل می کند. آب دومین جزء مهم عسل است. اسیدهای آلی ۰.۵۷ درصد عسل را تشکیل می دهند و شامل اسید گلوکونیک است که محصول جانبی هضم آنزیمی گلوکز است.

اسیدهای آلی مسئول اسیدیته عسل هستند و تا حد زیادی به طعم خاص آن کمک می کنند. غلظت ترکیبات معدنی از ۰.۱٪ تا ۱.۰٪ متغیر است. پتاسیم فلز اصلی است و پس از آن کلسیم، منیزیم، سدیم، گوگرد و فسفر قرار دارند. عناصر کمیاب عبارتند از آهن، مس، روی و منگنز.

عسل درمانی : انواع آنزیم ها مانند اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و … در عسل وجود دارد. با این حال، آنزیم های اصلی در عسل اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. نقش مهمی در تشکیل عسل دارند.

آنزیم گلوکز اکسیداز، پراکسید هیدروژن (که خاصیت ضد میکروبی ایجاد می کند) همراه با اسید گلوکونیک از گلوکز تولید می کند که به جذب کلسیم کمک می کند. اینورتاز ساکارز را به فروکتوز و گلوکز تبدیل می کند.

لینک مفید : زنان حامله و ‌شیرده

دکسترین و مالتوز از زنجیره های بلند نشاسته ای با فعالیت آنزیم آمیلاز تولید می شوند. کاتالاز به تولید اکسیژن و آب از پراکسید هیدروژن کمک می کند.


خواص فیزیکی عسل طبیعی

عسل علاوه بر ترکیب و طعم، چندین ویژگی مهم نیز دارد. عسل تازه استخراج شده یک مایع چسبناک است.

عسل درمانی : ویسکوزیته آن به انواع زیادی از مواد بستگی دارد و بنابراین با ترکیب آن و به ویژه با محتوای آب آن متفاوت است.

رطوبت سنجی یکی دیگر از خواص عسل است و بیانگر توانایی عسل در جذب و نگهداری رطوبت از محیط است.

لینک مفید : درمان افسردگی

عسل معمولی با محتوای آب ۱۸.۸ درصد یا کمتر، رطوبت هوای با رطوبت نسبی بالای ۶۰ درصد را جذب می کند. کشش سطحی عسل با منشا عسل متفاوت است و احتمالاً به دلیل مواد کلوئیدی است. همراه با ویسکوزیته بالا، ویژگی کف کنندگی عسل را بر عهده دارد.

عسل درمانی : رنگ عسل مایع از شفاف و بی رنگ (مانند آب) تا کهربایی تیره یا سیاه متغیر است. رنگ های مختلف عسلی اساساً همه سایه های زرد و کهربایی هستند.

لینک مفید : نکات ناگفته درمان انواع بیماری ها با ادویه

رنگ با منشا گیاهی، سن و شرایط نگهداری متفاوت است، اما شفافیت یا شفافیت به مقدار ذرات معلق مانند گرده بستگی دارد. رنگ های عسلی که کمتر رایج هستند زرد روشن (آفتابگردانی)، ته مایل به قرمز (مهره سینه)، مایل به خاکستری (اکالیپتوس) و مایل به سبز (عسلک) هستند.

عسل درمانی : پس از متبلور شدن، رنگ عسل روشن تر می شود زیرا کریستال های گلوکز سفید هستند. samine

کریستالیزاسیون عسل از تشکیل کریستال های گلوکز مونوهیدرات حاصل می شود که از نظر تعداد، شکل، ابعاد و کیفیت با ترکیب و شرایط نگهداری عسل متفاوت است. هر چه میزان آب کمتر و میزان گلوکز عسل بیشتر باشد، تبلور سریعتر می شود (۲۴).

و . . .


این موضوع به صورت کامل و جامع داخل این پی دی اف توضیح داده شده ، لطفا تهیه و با دقت مطالعه کنید !!


برگرفته از : Traditional and Modern Uses of Natural Honey in Human Diseases: A Review

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *